schładzacze do piekarni

Schładzacze wody dla piekarni

Wytwarzają lodową wodę technologiczną, niezbędną do produkcji dobrego pieczywa.

Urządzenia podpina się do wody zimnej sieciowej „na sztywno” lub wężykiem w oplocie.
Maszyna sama pobierze wodę z sieci, wychłodzi ją i wleje do dzieży tyle, ile ustawisz na dozowniku.

Dostępne są dwa modele:

  • M – przepływowy – z wężownicą w środku, do współpracy z mieszaczem,
  • MTR – objętościowy – z własnym dozownikiem FLOWMETER

Jaki produkt otrzymujesz:

  • europejską jakość – potwierdzoną deklaracjami CE, IP
  • atrakcyjną cenę – bo wyprodukowane w Polsce,
  • produkt ekologiczny i energooszczędny – bo wytwarza lodowy akumulator chłodu,
  • dużą jednorazową dozę – od 60 do 150 L zależnie od modelu,
  • mały i lekki – można powiesić go na ścianie (wsporniki w komplecie),
  • serwis producenta – gwarancyjny i pogwarancyjny

 

Wykonanie: GrafMEDIA